Artificial Intelligence (AI): kans of bedreiging?

Elke dag komen we met diverse toepassingen van AI in aanraking. Op 15 november organiseert STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater een bijeenkomst over de kansen en bedreigingen van AI op de werkvloer.

De kansen en bedreigingen van AI

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater en is voor relaties van STRICK, NEDEX en de Niederländisch-Deutscher BusinessClub.

Artificial Intelligence (AI): kans of bedreiging?
Artificial Intelligence heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Dagelijks komen we met diverse toepassingen in aanraking, bijvoorbeeld via virtual assistants op websites of door het gebruik van smart-home toepassingen. Met het alsmaar groeiende aantal mogelijkheden rijst ook de vraag: welke rol willen we AI op de werkvloer geven? In deze bijeenkomst staat Mick Timmermans - senior lecturer Supply Chain Management bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen - stil bij de vele kansen en bedreigingen die AI met zich meebrengt.

Programma
17.30 uur Inloop
18.00 uur Welkom door Lars Wemmers
18.15 uur Presentatie 'AI: kans of bedreiging?' door Mick Timmermans
18.50 uur Presentatie 'Juridische hulp bij AI-cases' door Udo Croonenbrock en Alexander Crämer
19.05 uur Presentatie 'AI & het Interreg-programma' door Piet Boomsma
19.15 uur Netwerkbijeenkomst met buffet
20.30 uur Afsluiting


Juridisch advies
Bij het toepassen van AI komen ook juridische aspecten kijken. Onze juridische specialisten gaan graag met u in gespek om vragen te beantwoorden en kansen en bedreigingen te bespreken.

Locatie en tijd
We verwelkomen u graag op 15 november vanaf 17.30 uur in 't Poortje, Siemensstraße 31 in Kleve. Bent u erbij? Schrijf u vandaag nog in via onderstaand formulier.

Bijeenkomst AI: kans of bedreiging?

Aanmelden