Events

STRICK lezingen, bijeenkomsten, juridisch en fiscaal advies

Bij STRICK in Kleve worden regelmatig evenementen, presentaties en lezingen georganiseerd over juridische onderwerpen en belastingzaken met betrekking tot zakendoen in Duitsland. Deze evenementen bieden ondernemers en bedrijven waardevolle informatie en inzichten over de juridische en fiscale aspecten van zakendoen in Duitsland.

Kennisuitwisseling door juridische of fiscale experts

Diverse lezingen voor seminars, presentaties, evenementen of kennisuitwisselingsbijeenkomsten worden ook op locatie of online aangeboden. Online lezingen bieden het voordeel dat deelnemers vanuit het comfort van hun eigen kantoor of huis kunnen deelnemen, wat het bijwonen van een lezing of kennissessie gemakkelijker maakt.

Interactieve lezingen en presentaties

De spreker die een lezing verzorgd is altijd één van onze experts op het gebied van Duits recht of Duitse belasting. Onze juridische of fiscale specialist biedt praktische informatie en advies over onderwerpen zoals bouwrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, belastingwetgeving of wat u moet regelen om in Duitsland zaken te doen. Al onze lezingen en presentaties zijn interactief, waardoor altijd de mogelijkheid bestaat om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de spreker en andere deelnemers.

Kennis over zakendoen in Duitsland

De lezingen, presentaties en evenementen bij STRICK zijn een uitstekende manier om uw kennis over zakendoen in Duitsland te vergroten en uw bedrijf beter voor te bereiden op de Duitse markt:

Op woensdag 19 juni organiseren wij - in samenwerking met de Duits-Nederlandse businessclub - in Kleve onze Kennis Netwerk Barbecue. Tijdens de barbecue kunt u gelijkgestemden ontmoeten en onze juridische en fiscale specialisten uw vragen stellen over zakendoen in Duitsland. Van harte welkom in Kleve! U kunt zich hier aanmelden.