Rechtsanwalt / Honorarkonsul des Königreichs der Niederlande

Freddy Heinzel

Ik ben sinds 1992 werkzaam als advocaat bij STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater en inmiddels 16 jaar tevens partner. Ik werk met veel plezier als advocaat bij dit gerenommeerde bedrijf.

Honorair consul

Naast mijn werk als advocaat heb ik de eer om honorair consul te zijn van het koninkrijk der Nederlanden. Deze positie stelt mij in staat om nauw samen te werken met de Nederlandse gemeenschap en hen te ondersteunen met juridisch en consulair advies.

Juridische specialisatie

Mijn expertise omvat een breed scala aan vakgebieden. Ik ben gespecialiseerd in handelsrecht, vennootschapsrecht, fusies, overnames en vastgoed. Met mijn kennis en ervaring kan ik mijn cliënten op verschillende gebieden van dienst zijn.

Als advocaat spreek ik vloeiend Duits en Nederlands, waardoor ik effectief kan communiceren met zowel Duitstalige als Nederlandstalige cliënten. Deze taalvaardigheid vergemakkelijkt het begrip en de samenwerking met mijn cliënten.

Juridische opleidingen

Ik heb mijn opleiding genoten aan de Radboud Universiteit, waar ik een Master in Nederlands recht heb behaald van 1992 tot 1994. Daarnaast heb ik een Masterdiploma in ‘Nederlands recht voor vreemdelingen‘ behaald. Mijn algemene assessorexamen rechtenstudies heb ik afgerond aan de Universiteit van Keulen. Tijdens mijn studie was ik actief lid van de ‘Cartellverbandes der Deutschen katholischen Studentenverbindung CV, KDStv Grotenburg‘.

Netwerk

Naast mijn professionele werkzaamheden ben ik ook betrokken bij verschillende organisaties. Ik ben lid van ‘Kreistag Kleve’, voorzitter van de Niederländisch-Deutscher Businessclub, lid van de Lionsclub Emmerich-Montferland, lid van CDU Deutschlands en vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen van de ‘Wirtschaftsförderung Kreis Kleve GmbH’.

Lezingen en seminars

Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaring te delen en anderen te helpen hun juridische kennis te vergroten. Hierom geef ik naast mijn werk als advocaat ook lezingen en seminars. Hierbij komen onderwerpen zoals vennootschapsrecht, fusies, handelsrecht, overnames en vastgoed aan bod.

Bij STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater streven we ernaar om onze cliënten professioneel en met een Nederlandse benadering van dienst te zijn. Ik sta klaar om u van juridisch advies te voorzien en mijn expertise in te zetten op het gebied van handelsrecht, vennootschappen, fusies, overnames en vastgoed.