Steuerberaterin / Fachberaterin für internationales Steuerrecht / Fachberaterin für Unternehmensnachfolge (DStV e.V.) / im Angestelltenverhältnis

Janina Heek

Hallo, ik ben Janina Heek, belastingadviseur bij STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater. Ik ben sinds 2020 werkzaam bij STRICK en ben gespecialiseerd in het internationaal belastingrecht, erfbelastingrecht, schenkingsbelastingrecht, bedrijfsoverdrachten en diverse ondernemingsbelastingen. Bij STRICK sta ik klaar om mijn cliënten te helpen bij al hun fiscale vraagstukken.

Fiscale specialisatie

Mijn expertise strekt zich uit tot verschillende aspecten van het erfbelastingrecht, schenkingsbelastingrecht, bedrijfsoverdrachten en het internationaal belastingrecht, waaronder vennootschapsbelasting, gemeentebelastingen, omzetbelasting en het begeleiden van belastingcontroles.

Fiscale opleidingen

Mijn opleiding omvat onder andere de beroepsopleiding tot belastingassistent, de opleiding tot accountant (IHK) en de opleiding tot belastingadviseur.

Daarnaast heb ik specialisaties in internationaal belastingadvies en de specialisatie adviseur bedrijfsopvolging (DStV e.V.) afgerond.

Netwerk

Als lid van het Steuerberater Verband en de Young Professionals van DNHK blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied en bouw ik aan mijn professionele netwerk.

Lezingen en seminars

Bij STRICK geef ik ook lezingen over het belastingrecht voor onze cliënten. Ik vind het belangrijk om complexe fiscale onderwerpen op een begrijpelijke manier over te brengen, zodat mijn cliënten een goed inzicht krijgen in hun fiscale verplichtingen en mogelijkheden.

Als belastingadviseur bij STRICK ben ik toegewijd aan het bieden van hoogwaardig fiscaal advies en ondersteuning aan mijn cliënten. Of het nu gaat om internationale belastingvraagstukken, erfbelasting, schenkingsbelasting, bedrijfsoverdrachten of algemeen fiscaal advies, u kunt rekenen op mijn expertise en persoonlijke benadering.