Rechtsanwalt

Udo Croonenbrock

Ik ben Udo Croonenbrock en sinds 2007 werkzaam als partner bij STRICK Rechtsanwälte & Steuerberater. Ik ben gespecialiseerd in bouw- en architectenrecht en het opstellen van algemene voorwaarden. Alle communicatie doe ik zowel in het Nederlands als in het Duits. De grensoverschrijdende culturele en juridische aspecten tussen Nederland en Duitsland worden altijd meegewogen in al mijn juridische adviezen. Met mijn expertise adviseer en ondersteun ik Nederlandse cliënten in complexe juridische vraagstukken.

Juridische opleidingen

Ik heb gestudeerd aan de Westfälische Wilhelms-Universiteit in Münster.

Netwerk

Ik ben actief betrokken bij verschillende organisaties. Zo ben ik lid van ARGE Baurecht im DAV, Deutscher Anwaltverein en Niederländisch-Deutscher Businessclub, waar ik de rol van vice-voorzitter vervul. Deze lidmaatschappen stellen mij in staat om mijn professionele netwerk te versterken en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de juridische vakgebieden.

Lezingen en seminars

Naast mijn werk als partner bij STRICK geef ik regelmatig lezingen en seminars. Ik spreek op verschillende evenementen, zoals lezingen voor diverse brancheorganisaties en in-house trainingen voor Nederlandse ondernemers, met name op het gebied van bouwrechtelijke kwesties en algemene voorwaarden. Daarnaast geef ik lezingen in het Nederlands over het thema 'Zakendoen in Duitsland'.